Dem Parti adayları Wan, Qers ve Mûş’ta halkla buluştu

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken DEM Parti adayları seçim çalışmalarını hızlandırarak eşitlikçi, özgürlükçü ve katılımcı belediyecilik programını halka anlatmaya devam etti.

WAN

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Wan ve ilçelerinde seçim çalışmalarına hız verdi. Büyükşehir Belediyesi eşbaşkan adayları Neslihan Şedal ile Abdullah Zeydan, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Eşbaşkanı Harun Okay, DEM Parti İl Eşbaşkanı Gülşen Kurt ve milletvekili Sinan Çiftyürek’in öncülüğünde Rêya Armûşe (İpekyolu), Westan (Gevaş) ve Erdîş (Erciş) ilçelerinde esnaf, köy, mahalle ve aile ziyaretleri gerçekleştirdi. Rêya Armuşe İlçesi'nde esnaf ziyareti yapan Şedal ve beraberindekiler, halkın büyük ilgisiyle karşılandı. Zeydan ve ekibi ise Westan'da mahalle ve aile ziyaretlerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

QERS

DEM Parti Qers il örgütü, seçim çalışmalarını merkez ve ilçelerde aralıksız sürdürüyor. Ev ev gezerek seçim çalışması yapan partililer, dış ilçeleri de ziyaret ediyor.

SÊLIM

DEM Parti Sêlim (Selim) ilçe örgütü, seçim çalışmaları kapsamında Laloğlu köyünü ziyaret etti. Heyette bulunan DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) eşbaşkan adayı Öztürk Türkdoğan, köylülerin sorunlarını dinledi ve eşitlikçi, özgürlükçü ve katılımcı belediyecilik anlayışını vurguladı. Ardından Qamûşan (Sarıkamış) ilçesinde de seçim çalışmalarına katıldılar.

MÛŞ

DEM Parti Mûş il örgütü, Newroz kutlamaları dolayısıyla Tren Garı Meydanı'nda yapılacak etkinliğe halkı davet etti. Partililer, Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan'ın 75. yaşı dolayısıyla sembolik değeri olan 75 partili olarak cadde ve mahallelerde broşür dağıtarak halkı Newroz kutlamalarına çağırdı. Halkın coşkulu katılımıyla karşılanan partililer, seçim çalışmalarına büyük bir motivasyonla devam ediyor.

Belediye eşbaşkan adayı Tuba Sayılgan, kadınları, çocukları ve gençleri Newroz programına katılmaya çağırdı.